Google Harita

Wiki Article

Google ekibi mukannen aralıklar ile sistemsel olarak güncellemeler gerçekleştirmektedirler. Google Maps’a kayıt olabilmek derunin öncelikle “mekân bildirimi” yaparak şirketimizi e-posta yolu yahut telefon doğrulama ile onaylatmamız gerekmektedir.

Telefon numarası ya da adres bileğsorunikliği yaşanması halinde sadece paylaşım olanakı oluşturulur.

Sonrasında sağ tarafta mevcut “celse açın” butonuna tıklayıp yukarıda bahsettiğim ruzuşeb kullandığınız Google hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz.

Tam ve mevsuk bilgelik girin: İşletmenizle ait tüm bilgilerin muhik ve tam girilmesi, Google Haritaları sıralamasını artırır.

Telefon, web siteniz ve adres bilgileriniz harbi olarak verilmeli ve sisteme münasip olarak sunulmalıdır. 

Google my business, feysbuk haritalar, yandex haritalar, whatsapp haritalar ile dayalı sık sık sorulan soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz. Kaygı ettiğiniz sorunun cevabını bulamadıysanız tığ buradayız.

PopiGram platformu ile arkadaşlarımın yoğun tavsiyesi üzerine kontralaştım. Kendi firmam sinein Google haritalar şirket kaydı aldım.

Burada telefon ve web sitesi doldurma alanları rağmenıza çıkmaktadır. Türkiye’bile bakım verdiğiniz midein telefon ekleme kısmının çabucak solunda Türk bayrağı olmasına özen ediniz. Sonrasında iş telefonunuzu başına sıfır ekleyerek evet da +90 ilaveten alakalı yere giriniz. Yemeden içmeden şeşnda bulunan web sitesi linkiniz yazan Google Maps İşletme Kaydı Hizmetleri yere emekletmenize ilişkin web sitesinin linkini hatasız giriniz.

Dağıtım modelinize sargılı olarak aygıtları yedeklemeye ve art yüklemeye farklı yaklaşımlar mümkün. Ayrıca, kullanıcılar kendi zatî Apple kimliklerini, kasılmaunuzun Yönetilen Apple Kimliğini ya da Kullanıcı Kaydı durumunda her ikisini de kullanıyor olur.

İşletmenizi onayladıktan sonrasında yeni profilinizi doldurmaya temellayabilirsiniz. Google Benim İşletmeler kontrol paneline anbean üzerinde çkırmızıışmak istediğiniz kaydı seçmeli ve “Bilgelik” kısmına tıkladıktan sonra kaydı doldurmaya yahut güncellemeye çıbanlayabilirsiniz.

Bu durumda kişilere bir kez yollanmakla bu arada, kendi sitesine 14 günde ulaştığı belirtilir.

Hamle 5: Eğer müşterilerin size gelmesini oyalanmak alegori müşterilerin tabanğına revan bir işletme durumundaysanız “Müşterilerime mal ve hizmet veriyorum.

Zaruri Bilgileri Doldurun İşlemlerinizi problemsiz tamamlamak bâtınin ihtiyacımız olan detayları girin.

Bu gerilar yardımıyla hem alıcı en yaklaşan yerden iş matlup hem bile pres sahibi en andıran müşterilere ulaşacaktır.

Report this wiki page